Yritysryhmä-hankkeet

Yritysryhmähankkeen idea on koota 3-9 yrityksen ryhmä, jolla on yhteisiä kehittämistavoitteita. Osana hanketta voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisia kehittämistoimenpiteitä.

Hankkeessa voidaan esimerkiksi luoda tai ottaa käyttöön uusia toimintatapoja, rakentaa yhteistyöverkostoja tai kehittää ryhmän yhteistyöhön pohjautuvia innovaatioita, tuoteperheitä tai palvelupaketteja. Hanke voi sisältää esimerkiksi koulutusta ja asiantuntijapalveluiden käyttöä.”

KEHY auttaa hankkeen suunnittelussa, budjetin rakentamisessa sekä hankehaun tekemisessä ja hallinnoinnista hankkeen alusta loppuun.

Näin yritysryhmähankkeeseen kuuluvat yritykset voivat keskittyä varsinaisten kehittämistoimenpiteiden suunnittelu ja toteutus.

Yritysasiantuntija: Aloittavien ja toimivien yritysten neuvonta, sosiaali- ja terveysala sekä hyvinvointiala, yritysryhmähankkeiden koordinointi, yritystuki- ja hankeneuvonta

Miia Ruohio
miia.ruohio@kehy.fi
p. 044 553 0021

Ihmiset tekee KEHYn ja meillä on täällä hyvä porukka. Me ei olla virkamiehiä vaan ihan tavallisia ihmisiä, joihin voi ottaa yhteyttä ihan matalalla kynnyksellä. Me autetaan niin pienissä kuin suurissa asioissa.

Minulle voi soittaa, laittaa sähköpostia tai ihan vaikka lähettää WhatsApp-viestiä.