Yritysasiantuntija Sven Langbein on Imatran kaupunkikonsernin yrittäjämyönteisin työntekijä

IMG_20240123_151519-1024x853

Imatran Seudun Yrittäjien tunnustus myönnettiin nyt ensimmäistä kertaa.

Imatran kaupungin vuoden 2023 yrittäjämyönteisin työntekijä -tunnustuksella yrittäjäjärjestö haluaa kannustaa kaikkia kaupunkikonsernin työntekijöitä ajattelemaan asioita yrityslähtöisesti ja vakiinnuttaa yrittäjämyönteisyyden osaksi jokaisen työntekijän toimintaa.

 Sven Langbein kiittää tunnustuksestaan.

- Työtänihän minä vain teen! Ja yhdessä KEHYn tiimin kanssa sekä kaupungin, kuntien ja muiden yrittäjiä auttavien toimijoiden kanssa. Yksin tähän ei pysty kukaan. Mutta onhan tämä parasta palautetta, kun se tulee suoraan yrittäjiltä. Miulla on aina lopputulos mielessä ja se on, että asiakas on tyytyväinen, Sven sanoo.

Imatran Seudun Yrittäjien puheenjohtaja Markus Sainion mukaan kaikki imatralaiset yrittäjät saivat äänestää yrittäjämyönteisintä kaupungin työntekijää.

- Yrittäjillä on se kokemus, että Sven hoitaa työnsä, tekee sen mikä lupaa ja on tavoitettavissa. Äänestyksessä nousi esiin toistakymmentä eri nimeä, mutta Svenin nimi toistui eniten.

Tunnustus tullaan jakamaan tästä lähtien vuosittain.

- Kaupunki on tuonut vahvasti esiin, että se on yrittäjäystävällinen ja tämän avulla haluamme siihen myös kannustaa. Sillä on kuitenkin iso merkitys meille yrittäjille, että yhteistyö kaupungin kanssa toimii, Sainio sanoo.

Sven Langbeinia äänestäneet kommentoivat seuraavasti:

  • äärimmäisen yrittäjäystävällinen
  • helposti lähestyttävä
  • kontaktoi ihmisiä ja on vuorovaikutuksessa monien kanssa
  • Sven on timantti timanttien joukossa

Lisätietoja:

puheenjohtaja Markus Sainio, Imatran Seudun Yrittäjät, markus_sainio@hotmail.com, p. 050 5328142

yritysasiantuntija Sven Langbein, Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy, sven.langbein@kehy.fi, p. 045 269 2000