Yrittäjä, saat pian tekstiviestin KEHYltä

Yritys-ja-palveluhakemisto-mobiilissa-1024x576

Viestillä kehotetaan tarkistamaan Imatran seudun yritys- ja palveluhakemistossa näkyvät yrityksen julkiset perustiedot

Tekstiviestit saapuvat helmikuun alussa.

- Viestissä on linkki suoraan meidän ylläpitämäämme yritys- ja palveluhakemistoon, jossa on kaikki Imatran, Ruokolahden, Rautjärven ja Parikkalan kuntien alueille rekisteröidyt yritykset, kertoo KEHYn toimitusjohtaja Antti Oravuo.

- Suinkaan kaikkien yrityspäättäjien numeroita meillä ei ole järjestelmässä, joten jos tekstaria ei kuulu, niin sekin on myös hyvä vinkki käydä päivittämässä tiedot hakemistoon, hän jatkaa.

Näin päivität yrityksesi tiedot

Imatran seudun yritys- ja palveluhakemistosta löytyy jokaisen yrityksen kohdalla painike: Päivitä yrityksesi tietoja. Painiketta klikkaamalla avautuu ikkuna, johon yrityksen asiointiin käytetyn sähköpostiosoitteen syöttämällä saa linkin tietojen päivittämiseen.

Tämä edellyttää sitä, että sähköpostiosoite löytyy Imatran seudun yritys- ja palveluhakemiston yritykseen linkitetyltä henkilökortilta. Jos sähköpostiosoitetta ei löydy palveluhakemistosta, järjestelmä pyytää täyttämään yhteydenottolomakkeen, ja KEHY toimittaa linkin manuaalisesti sähköpostilla tietojen päivittämistä varten.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Antti Oravuo, Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy, antti.oravuo@kehy.fi, p. 040 721 1310