Kilpailukykyä Imatran seudulta

Businessimatraregion.fi -sivustolla houkutellaan sijoittuvia yrityksiä Imatran seudulle kertomalla seudun vahvuuksista ja aidoista yritystarinoista.

Businessimatraregion.fi

banneri_1584x396

businessimatraregion.fi -verkkosivu julkaistaan 26.9.2023

Imatran seutu luo puitteet menestyvälle yritystoiminnalle. Businessimatraregion.fi -sivustolla houkutellaan sijoittuvia yrityksiä Imatran seudulle kertomalla seudun vahvuuksista ja aidoista yritystarinoista.

Sivuston on toteuttanut Imatran Seudun Kehitysyhtiö OY KEHY. 

- Maakunnassa ei ole aiemmin ollut ajan tasalla olevia yrityksille suunnattuja sijoittumismarkkinointiin liittyviä sivustoja. Taustalla on Lappeenrannan ja Imatran TEM:n kanssa solmima ekosysteemisopimus, jonka avulla olemme tuoneet esiin maakunnan vahvuuksia. Niitä pyritään nyt esittelemään sivustolla. Tavoitteena tietenkin saada Imatran seudulle ja maakuntaan uusia yrityksiä ja investointeja, Antti Oravuo KEHYltä sanoo.

Sivustoa tukemaan KEHY muuttaa Linkedin-kanavansa BusinessImatraregion -kanavaksi.

Löydä ylivoimaista kilpailuetua liiketoimintasi kasvulle. Tarjoamme asiantuntemusta sekä kontaktit sijoittumiseen, yritystoiminnan kehittämiseen ja kansainvälistymiseen.

Business Imatra Region tulee olemaan esillä myös messuilla

Tampereella on Suomen suurimmat teollisuuden Alihankintamessut 26.-28.9.2023. Siellä Business Imatra Region on esillä imatralaisen Teknosafen ja joutsenolaisen Jotex Worksin kanssa yhteisellä osastolla E321.

businessimatraregion.fi

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Antti Oravuo, Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy, antti.oravuo@kehy.fi, p. 040 721 1310