KEHY muuttaa Imatrankoskelle

Uudet, Koskenlinkissä sijaitsevat tilat otetaan käyttöön maanantaina 15.8.

KEHY muuttaa elokuun aikana Imatrankoskella sijaitsevaan Koskenlinkkiin (Tainionkoskentie 14). Uudet tilat sijaitsevat Koskenlinkin neljännessä kerroksessa.

Toiminta alkaa Koskenlinkissä alkaa maanantaina 15.8.

— Muutamme pois kaupungintalolta torstaina ja perjantaina 11. ja 12.8. Noina päivinä toimistomme on kiinni, mutta meidät tavoittaa puhelimitse, KEHYn toimitusjohtaja Antti Oravuo kertoo.

KEHYn palvelut ja toiminta säilyvät ennallaan. Myöskään henkilökunnan sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot eivät muutu.

Tupaantuliaiset ja syntymäpäiväjuhlat syksyllä

Uuden toimiston tupaantuliaiset järjestetään syksyn aikana. Samalla juhlistetaan myös KEHYn 40-vuotista taivalta.

— Tupaantuliaisten ajankohta tarkentuu lähiviikkoina. Tiedotamme päivästä nettisivuillamme, eli siellä kannattaa käydä aktiivisesti katsomassa. Sivuilta löytyy myös paljon muuta höydyllistä ja ajankohtaista tietoa esimerkiksi koulutuksista, Oravuo vinkkaa.

KEHYn internetsivut löytyvät osoitteesta kehy.fi. Sivusto on uudistettu alkukesän aikana.

Muutto tekee tilaa erä- ja luontokulttuurimuseolle

KEHY on ensimmäinen kaupungin yhtiö, joka muuttaa kaupungintalolta Imatrankoskelle. Syksyn aikana KEHYä seuraavat Mitra Imatran Rakennuttaja ja Imatra Base Camp.

Yhtiöt tekevät muutoillaan tilaa tulevalle erä- ja luontokulttuurimuseolle, jonka on tarkoitus avautua kaupungintalon tiloissa. Myös kaupungintalon muun henkilökunnan muuttosuunnitelmat ovat vireillä.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Antti Oravuo, antti.oravuo@kehy.fi, p. 040 721 1310