Hiuspalvelu Atlantis tähtää uusien palveluiden äärelle

Hiuspalvelu Atlantiksen liiketilassa käy iloinen kuhina, kun liikkeen parturi-kampaajat juttelevat työn ohella asiakkaiden kanssa. Yrittäjä Päivi Frosti pysähtyy kaiken kiireen keskellä hetkeksi pohtimaan Imatraa yrittäjän näkökulmasta.

- Miusta Imatralla on todella hyvät mahdollisuudet yrittää.

Erityisesti Päivi nostaa esille yrittäjien välisen yhteisöllisyyden. Päivi kutsuu yrittäjien välistä yhteistyötä Imatralla mukavaksi ja mutkattomaksi. Yhteistyötä tehdään myös yli alarajojen.

- Imatralla on tosi ihania muitakin yrittäjiä ja täällä on paljon yhteistyömahdollisuuksia. Kehy on hienosti tuonut yhteen meitä eri alojen yrittäjiä erilaisten tapahtumien kautta.

Puhdasta sisäilmaa ja tuotetietoutta

Päivi Frosti on toiminut yli 13 vuotta yrittäjänä, joten hänellä on näkemystä Imatran mahdollisuuksista. Päivin mukaan Imatralla on aika paljon hiusalan yrityksiä, jotka kaikki palvelevat asiakkaitaan todella hyvin.

- Miten haluamme erottua muista oman alan yrityksistä on se, että meiltä saa tosi laajat palvelut. Parturi-kampaamo -palveluiden lisäksi meillä on erikoistöitä mitä me tehdään. On ehostukset, hiusten- ja ripsien pidennykset, esteettiset hoidot, peruukkipalvelut, kotikäynnit ja nyt laajennetaan hiusakatemian hiustutkimuksiin ja -hoitoihin, unohtamatta omaa verkkokauppaa atlantisstore.fi. Lisäksi meiltä löytyy kattavasti kotimaisia hiusten hoito- ja muotoilutuotteita sekä hiusasusteita. Suosimme myös teknisissä tuotteissa kotimaisuutta, näin tuemme työllisyyttä sekä vähennämme ilmastokuormaa, kun tehtaat sijaitsee Suomessa.

Laajan palveluvalikoiman lisäksi Hiuspalvelu Atlantis erottuu muista myös yhdessä asiassa. Heillä panostetaan puhtaaseen sisäilmaan, jotta asiakkailla ja työntekijöillä on helppo hengittää.

- Meillä on ilmanpuhdistuslaitteet ja panostamme siihen, että hengitysilmaan ei tuoda mitään tuoksuja. Hajusteettomuus on kulkenut Atlantiksen mukana alusta saakka. Tuotetietous on meille tosi tärkeää, että tiedetään mitä käytetään ja mitä asiakkaille myydään. Tuotteen täytyy olla asiakkaalle toimiva ja turvallinen käyttää. Se on ollut minulle tosi tärkeä arvo yrityksen alusta asti.

Tukea yrityksen perustamiseen ja laajentumiseen KEHYstä

Lähes 14-vuotisen historiansa aikana Hiuspalvelu Atlantis on vaihtanut kerran liiketilaa ja laajentanut liiketoimintaansa. Päivi toteaakin hyödyntäneensä KEHYn palveluita yrittäjyytensä aikana.

- Kun perustin yrityksen, niin Antti  Oravuo auttoi minua yrityksen alussa ja hakemusten täytössä. KEHYstä saa konsultointia ja henkistä tukea. Ja minusta on tosi tärkeää, että Kehy tuo yhteen eri alojen yrittäjiä.

Päivi suosittelee KEHYn palveluita heille ketkä miettivät yrittäjyyttä sekä heille, ketkä haluavat laajentaa tai kehittää yritystään.

- Sieltä saa apua ideointiin sekä hakemusten täyttöön. Idean ei tarvitse olla edes täysin valmis, vaan heillä on myös näkemystä mihin suuntaan sitä ideaa kannattaa lähteä kehittämään ja nimenomaan miten sen idean saa todeksi.

Hiuspalvelu Atlantiksessa kaikkein tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja tämän tähden uusia palveluita tuodaan asiakkaiden ulottuville. Päivi myöntää olevansa persoonana sitä sorttia, jonka on vaikea pysyä paikallaan ja kokoajan pitää olla jotain uutta kehitteillä.

- Kesän aikana yritystä kehitetään ja laajennetaan!

Hiuspalvelu Atlantiksen palveluihin on tulossa uutuuksia, joista Päivi ei vielä halua paljastaa liikaa. Hän asetteleekin sanansa hyvin tarkasti kertoessaan tulevista palveluista.

- Meillä on ajatus kehittää meidän yritystä myös enemmän hyvinvoinnin puolelle. Minulla on sellainen ajatus, että ne palvelut olisivat sellaisia mitä meidän alueella ei vielä ole. Tarkoitus on siis tuoda jotain uutta Imatralle ja samalla luoda uusia työpaikkoja. Imatran kehittäminen on tärkeä asia ja haluan kantaa korteni kekoon työllistää paikallisia ihmisiä.  

Ollaan yhdessä enemmän!

 

Hiuspalvelu Atlantiksen palveluihin voit tutustua tarkemmin osoitteessa hiuspalveluatlantis.fi