Yrityscast – tarinoita yrittäjyydestä

Yrityscastissä on mukana niin yrittäjiä kuin asiantuntijoita ja julkisuuden henkilöitä. Yrityscastin jaksot ovat mielenkiintoisia, aitoja tarinoita, joissa käsitellään kevyellä ja viihdyttävällä tavalla yrityksen perustamiseen ja yrittäjyyteen liittyviä asioita.

- Halusimme tarjota sellaista podcastia, joka koukuttaa ihmisiä paikasta riippumatta, Imatralta Turkuun ja Helsingistä Utsjoelle, ja joka puhuttelee myös meidän tärkeintä kohderyhmää eli tulevia yrittäjiä, kertoo Imatran Seudun Kehitysyhtiön eli Kehyn yritysasiantuntija Sven Langbein.

 Yrityscast täydentää Kehyn ja kaikkien muidenkin yritysasiantuntijoiden laajaa työkalupakkia niin alkaville kuin toimiville yrittäjille.

- Kaikkien yritysten taustalta löytyy upeita tarinoita ja myös osaamista. Ne ovatkin Yrityscastissa keskiössä. Tarinoiden lisäksi mukana on myös raudanlujaa faktaa ja Yrityscast kiinnostaa varmasti, vaikka ei itse yrittäjänä toimisikaan”, sanoo Yrityscastin toimittajaksi ja tuottajaksi valittu SoundWorks Finlandin Vesa Winberg.

Kerrottavaa Yrityscastiin löytyy kaiken aikaa lisää: osaamista, yrityksiä, sekä ennen kaikkea mielenkiintoisia ihmisiä yritystensä takaa. Helmikuun lopussa julkaistaan loput viisi ensimmäisen tuotantokauden jaksoa Soundcloud- ja Spotify-verkkopalveluissa.

Lisätietoja:

yritysasiantuntija Sven Langbein, sven.langbein@kehy.fi, p. 045 269 2000

toimittaja ja tuottaja Vesa Winberg, vesa.winberg@soundworksfinland.fi

Linkit