KEHYN HUHTIKUUN AAMUKAHVIT IMATRAN SEUDUN YRITYKSILLE

Torstai, 20. huhtikuu 2017 - 8:30

Kehyn huhtikuun aamukahvit Imatran seudun yrityksille 20.4.2017 klo 8:30-9:30

Paikka: Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy, F.O. Virtasen katu 6, 55100 Imatra, 3. kerros, Kehyn neuvotteluhuone
 

Pk-yrityksellä mahdollisuus saada kansainvälisille markkinoille menemiseen suunnittelutukea LUT:n International Entrepreneurship Challenge 2017 kurssilta

– HAKUAIKA 31.5.2017 saakka!

Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla järjestetään jälleen syksyllä 2017 kansainvälisen markkinoinnin kurssi, jolla opiskelijat tekevät ryhmätyönä harjoitustyön oikeille yrityksille. Opiskelijaryhmän tukena on kurssin opettaja yliopistolta sekä ulkopuolinen, vapaaehtoinen mentori, joka sparraa ryhmää asiakastyön tekemisessä. Yrityksen on mahdollista tuoda oma tarpeensa/ongelmansa kurssilla ratkaistavaksi. Liiketoimintaa koskevat yksityiskohdat pysyvät luottamuksellisina ja osallistuminen sekä opiskelijoiden tekemä työ on osallistuvalle yritykselle maksutonta. Kurssi on englanninkielinen.

Lappeenrannan yliopiston tutkijaopettaja Jari Varis tulee torstaina 20.4.2017 KEHYlle kertomaan International Entrepreneurship Challenge (IEC) kurssista ja yritysten osallistumisesta. KEHYn asiantuntijat Katja Vehviläinen ja Laura Peuhkuri ovat toimineet syyskaudella kahden eri opiskelijaryhmän mentorina. He kertovat myös kokemuksistaan kurssista.

Lisätietoa kurssista http://www.lut.fi/web/en/international-entrepreneurship-challenge

Ilmoittautuminen aamukahville viimeistään 18.4.2017 sähköpostilla Laura Peuhkurille laura.peuhkuri@kehy.fi.

Lisätietoa tilaisuudesta antaa:

Laura Peuhkuri/Katja Vehviläinen