Saksaan-webinaari 30.8.2023

Saksaan-webinaari

Tiistaina 30.8.2023 klo 9-10:30, Teams-yhteydellä

Saksaan-webinaarin ohjelma

Avaussanat: yritysasiantuntija Sven Langbein, Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy KEHY
Keynote: Jan Feller, Saksalais-Suomalainen Kauppakamari
 

Webinaariosuudessa briiffataan kuulijoita Saksan markkinoiden ajankohtaisista mahdollisuuksista, annetaan yleisemmin vinkkejä, miten Saksan markkinoille kannattaa mennä, ja avataan hieman kulttuurieroja.
 

Vinkki! Osallistujilla on mahdollisuus varata ilmoittautumisen yhteydessä henkilökohtainen sparraus kauppakamarilta.
 

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.8.2023

ILMOITTAUTUMINEN


Tervetuloa! Ilmoittautuneille lähetetään henkilökohtainen Teams-linkki osallistumista varten sähköpostitse webinaaria edeltävänä arkipäivänä.

Lisätietoja:

yritysasiantuntija Sven Langbein, Imatran Seudun Kehitysyhtiö Oy

sven.langbein@kehy.fi, p. 045 269 2000

Saksalais-Suomalainen kauppakamari edistää Saksan ja Suomen välisiä kauppasuhteita.

"Neuvomme erityisesti pieniä ja keskisuuria yrityksiä kaikissa ulkomaankauppaan liittyvissä kysymyksissä sekä edistämme yhteistyötä ja yhteyksiä startup-yritysten ja yritysten välillä molemmissa maissa. Palvelumme kattavat mm. räätälöidyt markkinoille meno -palvelut sekä vero-, henkilöstö- ja lakipalvelut.

Olemme ainutlaatuinen, yli 650 jäsenyrityksen verkosto. Jäsenemme ja asiakkaamme hyötyvät markkinaosaamisestamme, tietopalveluistamme ja tarjoamistamme eksklusiivisista verkostoitumismahdollisuuksista.

Saksalais-Suomalainen kauppakamari on perustettu vuonna 1978, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin keskustassa. Olemme osa Saksan ulkomailla sijaitsevaa kauppakamariverkostoa (AHK). Saksan kauppakamarien (IHK) ja Saksan ulkomailla sijaitsevien kauppakamarien kattojärjestö on Saksan teollisuus- ja kauppakamarien keskusjärjestö DIHK."

Lue lisää www.ahkfinnland.de

Saksalais-Suomalaisen Kauppakamarin logo.