Yritä

Miten perustan yrityksen?

Yritä ja onnistu!

Yrityksen perustaminen Imatralle, Ruokolahdelle tai Rautjärvelle on helpompaa Imatran Seudun Kehitysyhtiön -Kehyn luotettavien ja ammattitaitoisten yritysasiantuntijoiden avulla. Palvelu on maksutonta! Soita 05-235 2220 ja varaa aika, niin keskustellaan lisää! Kehy kuuluu Suomen Uusyrityskeskukset ry:n valtakunnalliseen verkostoon, joka tekee ainoana Suomessa laatusertifioitua aloittavan yrittäjän neuvontaa.

Me Imatran seudulla uskomme kolmeen asiaan:ihmisiin, uskallukseen ja kovaan työhön. Kun muualla suunnitellaan, meillä on jo valmista.

 

Idea?

Onko mielessäsi innovaatio tai idea, joka vaatii kehittämistä? Kehyn asiantuntijoilta ja asiantuntijaverkostolta saat sparrausta suunnitelmiisi. Hyviä vinkkejä löytyy myös Tuoteväylän sivuilta!

Perustamassa?

Aloittava yrittäjä! Varaa aika yritysneuvontaan, tutustu perustamisoppaaseen ja tule Startti yrittäjyyteen -tilaisuuteen. Voit myös laajentaa verkostojasi osallistumalla koulutustilaisuuksiimme ja muihin yritystilaisuuksiin.

Ostamassa?

Toimivan yrityksen jatkaminen on kolme kertaa riskittömämpää kuin uuden perustaminen. Mitä sinun tulisi huomioida ostettaessa jo toimivaa yritystä? Tutustu myynnissä oleviin yrityksiin ja ostajan oppaaseen. 

Yrittäjäksi?

Ota yhteyttä, varaa aika ja tule käymään!

OTA YHTEYTTÄ
ASIANTUNTIJAAMME

Toimitusjohtaja
Antti Oravuo
antti.oravuo(at)kehy.fi
puh 040 721 1310

 

Toimitusjohtaja

Yritysasiantuntija
Miia Ruohio
miia.ruohio(at)kehy.fi
puh 044 553 0021

 

Aloittavan ja toimivan yrityksen neuvonta, sosiaali- ja terveysalat

Yritysasiantuntija
Sven Langbein
sven.langbein(at)kehy.fi
045 269 2000

 

Yrityspalvelut, startup-yritykset ja sijoittumispalvelut, asiantuntijaverkosto

                                              Suomen Uusyrityskeskukset laatusertifikaatti ISO9001