VVS-Sähkö Oy

VVS-Sähkö Oy

35-vuotias Imatralla ja Parikkalassa toimiva yritys VVS-Sähkö Oy jatkaa toimintaansa kolmen uuden yrittäjän voimin.

Kehyn yritysasiantuntija Jari Tamski ja VVS-Sähkö Oy:n uudet omistajat Seppo Huttunen, Mikko Hämäläinen ja Heikki Pohjolainen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joulukuussa 2019 yrityksen perustajat Urpo ja Tuula Valkeapää sekä Raimo Silventoinen luovuttivat yrityksen vetovastuun sen uusille omistajille. Puolitoista vuotta kestäneen omistajanvaihdosprosessin aikana jatkajat löytyivät yrityksen omista työntekijöistä. Seppo Huttunen, Mikko Hämäläinen ja Heikki Pohjolainen ovat nyt valmiita jatkamaan ja pitämään yllä edellisten omistajien hyvin tehtyä työtä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Heidän mielestä omistajanvaihdosprosessi on mennyt hyvin.

- Kehyn tuki on ollut tärkeää näin isossa prosessissa ja asiantuntija-apua onkin hyvä käyttää. Muutoksiin on tärkeää varautua ajoissa ja edetä asioissa huolella. Ja siihen saimme hyvin apua juuri Imatran Seudun Kehitysyhtiön asiantuntijoilta.

- Varmasti on ollut helpompi lähteä yrittäjäksi toimivaan yritykseen, kuin aloittaa kaikki ihan alusta. Olemme saaneet niin asiakkailta kuin työntekijöiltäkin pelkästään positiivista palautetta. Vanhat työntekijät ovat todella tärkeänä apuna uusille yrittäjille mm. hallinnollisella puolella.

Omistajanvaihdokseen on hyvä varata riittävästi aikaa etenkin ostajan näkökulmasta. Myyjälle prosessi on varmasti tuntunut hitaalta, mutta asioihin on hyvä ja syytäkin paneutua huolella ja tehdä luvut itselle selväksi.

- Yrittäjäksi ryhtymistä piti miettiä jonkun aikaa, mutta kun saatiin hyvä porukka kasaan, niin lopullinen päätös oli helppo tehdä, sanoo toimitusjohtaja Seppo Huttunen

Nämä kolme tasavertaista yrittäjää Seppo, Mikko ja Heikki katsovat yrityksen tulevaisuuteen luottavaisin mielin. Tälläkin hetkellä 11 sähköasentajaa ovat täystyöllistettyjä mm. Imatralla rakentuvan uuden Kosken koulun työmaalla. Paikallinen metsäteollisuus on myös merkittävä työllistäjä VVS-Sähkölle, jolla on toimipisteet Imatralla ja Parikkalassa.

- Parikkalan rajan avautuminen tuo varmasti hyvää pöhinää seudulle. Meidän toimialueemme on pääsääntöisesti Lappeenranta-Parikkala-akselilla mutta olemme toimineet aktiivisesti Kiteellä sekä Savonlinnassa asti.

- Yrittäjänä on hyvä olla, kun pääsee itse kehittämään yrityksen toimintaa eteenpäin. Perheen tuki on tärkeää.

Sähköurakoinnin lisäksi VVS-Sähkö Oy on Turvatekniikan keskuksen valtuuttama paloilmoitinliike sekä rekisteröity teleurakointiliike, jolla on oikeudet sekä tele-/atk-verkkojen, että yhteisantennijärjestelmien rakentamiseen ja ylläpitoon. Myös valokuitukaapeloinnit onnistuvat yrityksen omalla laitteistolla.

Lisätietoja:

Seppo Huttunen, toimitusjohtaja

Mikko Hämäläinen, sähkötöiden johtaja ja projektipäällikkö

Heikki Pohjolainen, työsuojelupäällikkö ja projektipäällikkö

Lisää yrityksen toiminnasta voi lukea sen nettisivuilta: https://www.vvssahko.fi/

OTA YHTEYTTÄ
ASIANTUNTIJAAMME

Toimitusjohtaja
Antti Oravuo
antti.oravuo(at)kehy.fi
puh 040 721 1310

 

Toimitusjohtaja