Colosseum: ”Paareilla sisään ja varsahypyllä ulos.”

Kuntokeskus Colosseum

Colosseumin yrittäjä Ville Viskari ja asiakas

Colosseum: "Paareilla sisään ja varsahypyllä ulos."

Mika ”Ville” Viskarilla on jo pitkä kokemus yrittäjyydestä ja kuntosali Colosseumin toiminnan pyörittämisestä. Colosseumin asiakaskuntaan kuuluvat kaiken ikäiset liikunnasta kiinnostuneet niin nuoret, keski-ikäiset kuin vanhuksetkin. Asiakkaissa on terveysliikkujat, joiden tavoitteena on toimintakyvyn ylläpito ja kehittyminen sekä kuntoutettavia, kuntoilijoita ja kilpaurheilijoita.

Colosseumilla halutaan painottaa sitä, että kaiken kuntoiset asiakkaat ovat tervetulleita treenaamaan niin kuntosalille kuin ryhmäliikuntatunneillekin. Asiakkaan ei tarvitse jännittää sitä, jos treenitaustaa ei juurikaan ennestään ole tai välissä on vuosiksi venähtänyt liikuntatauko. Sitä varten Colosseumilla on asiansa osaavat työntekijät, joiden avulla voidaan räätälöidä asiakkaalle henkilökohtainen ohjelma ja asettaa yksilölliset tavoitteet liikkumiselle. Ohjaajina on liikunnanohjaajia, fysioterapeutteja ja muita tai liikunta-alan ammattilaisia ja monilla on kilpaurheilutaustaa, joka antaa lisää syvyyttä ohjaamiseen ja valmentamiseen.

Liikkumattomuus on jo nyt nähtävissä merkittävänä kansanterveydellisenä ongelmana Suomessa. Colosseum haluaa vastata tähän haasteeseen tarjoamalla asiakkaille monipuoliset palvelut. Liikkumisessa säännöllisyys, jatkuvuus ja pitkäjänteisyys tuottavat asiakkaalle toivottua arvoa ja liikunnan iloa. Colosseumilta löytyy myös ravitsemusterapeutti, jonka kanssa voidaan miettiä myös ateriakokonaisuudet tukemaan liikuntaharrastusta ja mahdollista painonpudotustavoitetta.

Colosseumilla haluttaisiin saada ihmiset hetkeksi irti arjen oravanpyörästä ja panostamaan rentoutumiseen ja rauhoittumiseen opettamalla ihmisiä entistä enemmän ottamaan hetki itselleen arjen keskellä. Se voi olla jollekin puoli tuntia jumpan jälkeen rauhoittumista saunassa tai solariumissa, jollekin hieronnassa toiselle taas kahvilla.

Kuntokeskus Colosseumin palveluihin voit tutustua lisää osoitteessa:http://www.kuntokeskuscolosseum.com/ tai Facebookissa https://www.facebook.com/KuntokeskusColosseum/

Imatran seudun kehitysyhtiön yritysasiantuntijat vierailivat syksyllä Kuntokeskus Colosseumilla tutustuen yrityksen tiloihin ja toimintaan.Mikäli haluat, että Kehyläiset vierailevat myös sinun yrityksessäsi, ota meihin yhteyttä. info@kehy.fi tai p. (05) 235 2220.

OTA YHTEYTTÄ
ASIANTUNTIJAAMME

Yritysasiantuntija
Sven Langbein
sven.langbein(at)kehy.fi
045 269 2000

 

Yrityspalvelut, startup-yritykset ja sijoittumispalvelut, asiantuntijaverkosto

Toimitusjohtaja
Antti Oravuo
antti.oravuo(at)kehy.fi
puh 040 721 1310

 

Toimitusjohtaja

Yritysasiantuntija
Jari Tamski
jari.tamski(at)kehy.fi
puh 044 721 3037

 

Aloittavan ja toimivan yrityksen neuvonta, kauppa- ja palvelualat

Kehittämispäällikkö
Katja Vehviläinen
katja.vehvilainen(at)kehy.fi
puh 044 717 7991

 

Matkailu

Yritysasiantuntija
Miia Ruohio
miia.ruohio(at)kehy.fi
puh 044 553 0021

 

Aloittavan ja toimivan yrityksen neuvonta, sosiaali- ja terveysalat