Imatran O.T.E. Hoitokeskus

Imatran O.T.E. Hoitokeskus

Riitta Laine sai yrittäjyyskipinän jäätyään eläkkeelle palkkatyöstään. Riitalla oli jo ennestään klassisen hierojan koulutus ja 2015 hän lähti erikoistumaan nurmijärveläisen Tanja Kannelan kehittämään O.T.E. Hierontaan®.

Imatran O.T.E. Hoitokeskus on perustettu vuoden 2016 helmikuun alussa ja se toimii Imatralla Mansikkapaikassa. Riitalla on yhteinen liiketila Eija Pirkan kanssa, joka on myös kouluttautunut O.T.E. Hierojaksi®. Naisilla on omat hoitohuoneet liiketilassa, jossa he ottavat asiakkaansa vastaan.  Imatran O.T.E. Hoitokeskus on Suomen toinen O.T.E. Hierontaan® erikoistunut hoitola.

”Olen aina suhtautunut kaikkeen työntekoon yrittäjämäisellä otteella” Kertoo Riitta, joka ei malttanut jäädä nauttimaan oloneuvoksen roolista eläkepäivillään, vaan päätti kokeilla työuran jatkamista yrittäjänä. Riitan mielestä yrittäjyydessä parasta on se, että saa olla oman itsensä ja oman työnsä herra. Työpäivät ja vapaat saa suunnitella itse hyvin joustavasti.

Nimi O.T.E. tulee suomenkielisistä sanoista OPI, TUNNE ja ETENE. Opi uusi tapa hoitaa, tunne käsissäsi lihaskalvot ja etene hoidettavalla alueella. O.T.E. menetelmällä voidaan hoitaa kehoa, pään ja kasvojen aluetta sekä arpikudosta. O.T.E. Hieronnalla® vaikutetaan koko kehoon lihaskalvoja hitaasti venyttäen ja avaten, jolloin kivut, tunnottomuus, puutuminen ja lihasjännitykset vähenevät. Hoidettavalle kokemus on rentouttava, kipua ja jännitystä poistava ja hoito on vaikutukseltaan laaja-alaista.

”Tässä työssä ehdottomasti palkitsevinta on se, kun näen asiakkaan saaneen apua hoidosta.” Toteaa Riitta. ”Joskus, kun asiakas on niin kipeä, että vastaanotolle tullessa jopa vaatteiden pukeminen ja riisuminen tuottavat hänelle hankaluuksia ja kun sama asiakas saa hoidon jälkeen käden nostettua kivuitta ylös pukiessaan, se on kaikista parasta.” O.T.E. Hoidon etu verrattuna moniin muihin hoitoihin on se, että tuloksia saadaan nopeasti ja vaikutukset kestävät pitkään. ”Koska hoidossa pureudutaan syihin eikä pelkästään seurauksiin.” Riittaa selventää.

Imatran Seudun Kehitysyhtiön yritysasiantuntijat vierailivat

Imatran O.T.E. Hoitokeskuksessa kesäkuussa 2017 tutustuen yrityksen tiloihin ja toimintaan. Riitta kokee saaneensa Kehyn kautta arvokasta apua yrityksen perustamisvaiheessa liittyen käytännön asioihin sekä myöhemmin hyviä vinkkejä markkinoinnin kehittämiseen. Mikäli haluat, että Kehyläiset vierailevat myös sinun yrityksessäsi, ota meihin yhteyttä.

O.T.E. hoitoon voit tutustua tarkemmin Riitan nettisivuilta: www.otehoito.fi

OTA YHTEYTTÄ
ASIANTUNTIJAAMME

Toimitusjohtaja
Antti Oravuo
antti.oravuo(at)kehy.fi
puh 040 721 1310

 

Toimitusjohtaja

Yritysasiantuntija
Jari Tamski
jari.tamski(at)kehy.fi
puh 044 721 3037

 

Aloittavan ja toimivan yrityksen neuvonta, kauppa- ja palvelualat

Kehittämispäällikkö
Katja Vehviläinen
katja.vehvilainen(at)kehy.fi
puh 044 717 7991

 

Matkailu

Yritysasiantuntija
Miia Ruohio
miia.ruohio(at)kehy.fi
puh 044 553 0021

 

Aloittavan ja toimivan yrityksen neuvonta, sosiaali- ja terveysalat

Yritysasiantuntija
Sven Langbein
sven.langbein(at)kehy.fi
045 269 2000

 

Yrityspalvelut, startup-yritykset ja sijoittumispalvelut, asiantuntijaverkosto