Imatran seudun yritys- ja palveluhakemisto on julkaistu

KEHY julkaisi hakemiston niin palveluita käyttävien kuin yritystenkin tarpeisiin

Hakemistosta löytyvät Imatralla, Rautjärvellä ja Ruokolahdella olevien yritysten kaupparekisteriin ilmoittamia julkisia perustietoja.

Hakemiston palveluhaun avulla voi etsiä Imatran seudulla toimivien yritysten yhteystietoja, tuotteita ja palveluita 20 eri pääkategorian ja yli 160 tarkemman alakategorian tuote- tai palvelunimikkeillä.

Kuntakohtaista yrityksiä koskevaa yhteenvetotietoa sekä lukuina että graafeina

- Kehyssä pyritään kehittämään digipalveluita erityisesti asiakaspalautteen pohjalta eli tällaista on toivottu. Toivottavasti hakemistoa käytetään aktiivisesti ja itse hyödyntäisin sitä esimerkiksi julkisten hankintojen kilpailutuksissa, kertoo KEHYn toimitusjohtaja Antti Oravuo.

Jokaisella yrityshakemistossa näkyvällä yrityksellä on oma julkinen "yrityskortti", josta löytyvät yrityksen perustiedot. Yritykset pääsevät itse päivittämään hakemistossa näkyviä tietojaan.

Hakemistossa olevat tiedot päivittyvät KEHYn CRM-järjestelmään. KEHY voi myös lähettää sähköpostilla yrittäjälle linkin yritystietojen sähköiselle päivityslomakkeelle.

Jokaisen kuukauden alussa hakemistoon päivittyy Patentti- ja rekisterihallitukselle kirjatut edellisen kuukauden aikana perustetut uudet yritykset, sekä toimintansa lopettaneet yritykset.

Tarkista yrityksesi tiedot

Imatran seudun yritys- ja palveluhakemisto

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Antti Oravuo, antti.oravuo@kehy.fi, p. 040 721 1310